Mehedințenii câștigători la Loteria Bonurilor

Mehedinţenii care au câştigat la Loteria Bonurilor Fiscale au la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi revendica premiile, şi pot depune cereri în acest interval, după care organele fiscale verifică agentul economic care a emis bonul fiscal, scrie adevarul.ro.

bon fiscalO persoană poate depune o singură cerere pentru a revendica un câştig la Loteria Bonurilor Fiscale, indiferent de câte bonuri fiscale are.

Un număr de 29 de persoane au depus, marţi, 14 aprilie 2015, cereri la Finanţele Publice Mehedinţi, prin care revendică premii la Loteria bonurilor fiscale, o persoană putând depune o singură cerere pentru a revendica un câştig, indiferent de câte bonuri are.

În majoritate, cei care au depus cereri au avut câte un bon valabil, doar câteva persoane având câte două bonuri, cu valori cuprinse între 6,00 lei şi 6,99 lei. Cum a fost vorba despre valori mici, la Severin, s-a cumpărat hârtie igienică, diverse produse de îmbrăcăminte second-hand cum ar fi pulovere, pantaloni bărbăteşti sau cămăşi, dar şi bere, zahăr, mere, seminţe, mălai, pastile de durere. O persoană a prezentat un bon câştigător primit la achitarea unei curse de taxi în Drobeta Turnu Severin în data de 7.02.2015.

La prima extragere organizată pentru Loteria Bonurilor Fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF, care a avut loc luni, în a doua zi de Paşte, au fost declarate câştigătoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei.

Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu această valoare, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maximum trei luni.

Sursa adevarul.ro

Leave a Reply