Mehedinți: A avut noroc, a scăpat cu viață!

Un accident rutier în care a fost implicate o căruță și un autoturism a avut loc pe Drumul Național 6 în zona gara Balota. Din fericire, chiar dacă impactul a fost extreme de violent, nu au fost victime omenești, singurul care a suferit leziuni fiind conducătorul căruței.

barbatul accidentNorocul a fost de partea căruțașului care, în urma accidentului, a scăpat doar cu câteva răni ușoare, cu toate că a fost azvârlit în șanțul de pe marginea drumului. Vina îi aparține tot căruțașului care, pe lângă faptul că era în stare de ebrietate, nu s-a asigurat și nici nu avea semnal luminous la atelaj conform legii.

În urma impactului, atelajul a fost dezmembrat iar autoturismul a suferit pagube semnificative în partea din față.

”Era dincolo, în șanț. L-a lovit probabil și l-a aruncat acolo jos, la vecinul dincolo, în rigola aia. L-au ridicat oamenii, că a venit o ambulanță.”, a spus un bărbat din cei prezenți la fața locului.

”Din evenimentul rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului vehiculului cu tracțiune animală. Conducătorul autoturismului a fost testat cu privire la consumul de alcool, rezultatul fiind negativ”, a declarat Ionuț Popa de la Biroul Poliției Rutiere Mehedinți.

Norocul bărbatului a fost cu atât mai mare cu cât prin zonă, la scurt timp după accident, a trecut o ambulanță, acesta primind îngrijiri medicale imediat după evenimentul rutier, după care a fost transportat la spital.

”O singură victimă în urma unui accident rutier soldat cu traumatism cranio-facial, cu plăgi multiple și escoliate și stelate, la nivelul feței și la nivelul membrului inferior drept, respectiv regiunea articulațiilor genunchiului. Viața nu îi este pusă în pericol, este stabil hemodinamic și respirator.”, a precizat medicul ambulanței, Aurelia Veropaeff.

Cu toate că a scăpat cu răni ușoare, ceea ce este cel mai important, căruțașul va trebui să suporte reparațiile autoturismului dar și ale căruței care era împrumutată de la fratele său.

sursa video tele2drobeta.ro

Leave a Reply