Mesaj pentru Klaus Iohannis: “Lăsați partidele în treaba lor”

Realizatorul emisiunii Biziday, Moise Guran, a scris pe blogul personal că ar fi preferat ca Iohannis să depună imediat jurământul pentru ca acesta să se comporte deja ca preşedinte al României, iar nu ca şi copreşedinte al PNL, scrie capital.ro.

moise_guran_32241300“Nu mă interesează PNL, mă interesează România. Nu mă interesează prostiile pe care le spune un copreşedinte de partid aflat în opoziţie, dar mă interesează ca preşedintele ţării să nu spună prostii”, scrie Moise Guran.

Din punctul meu de vedere, Iohannis a devenit preşedinte din momentul anunţării rezultatului final al votului şi ar fi trebuit să se comporte ca atare din secunda numărul doi, după aceea. Nu mai poate fi co-preşedinte PNL, nu vreau să-l aud vorbind despre negocieri, schimbarea structurii parlamentului, cucerirea puterii de către PNL. Asta este, de acum, treaba domnului Blaga, scrie Moise Guran, pe biziday.ro

Dacă tot are la dispoziţie mai mult de o lună până va depunde jurământul, domnul Iohannis ar face bine să meargă la Cotroceni şi să înveţe ceea ce n-a ştiut până acum. Desigur, este nevoie şi de bunăvoinţa domnului Traian Băsescu pentru asta, dar preşedintele în exerciţiu ar trebui să aibă tot interesul să predea lucrurile în bună ordine.

Domnule preşedinte Iohannis, lăsaţi partidele în treaba lor! Nu mai ieşiţi zilnic la televizor, că nu sunteţi nici Ponta, nici Băsescu, şi încercaţi să folosiţi această perioadă căci – aţi ştiut sau nu, sunteţi pregătit sau nu – tocmai aţi fost angajat pe cea mai grea slujbă din România.

Gândiţi-vă la noi, poporul, ca la cel mai dur şi nemilos patron din lume şi treceţi la treabă, căci ne-aţi făcut o ţară a lucrului bine făcut.

Leave a Reply