Mesajul președintelui Klaus Johannis din 9 februarie

Președintele României ne-a obișnuit deja ca mesajele sale să fie transmise prin intermediul rețelei de socializare. De această dată, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu câteva ore înaninte de evenimentul din Parlamentul României, unde va ține un discurs în fața parlamentarilor.

johannisIohannis a precizat că dacă Instituția Parlamentului nu este credibilă, nu face decât să îndepărteze cetățenii de politică și să lase loc îndoielii, resemnării sau cinismului.

„Astăzi mă voi adresa Camerelor reunite pentru a marca începutul primei sesiuni parlamentare din acest an. Parteneriatul Președintelui cu Parlamentul răspunde nevoii de a restabili încrederea în această instituție fundamentală a democrației. Îmi doresc un Parlament puternic, pentru că un Parlament slab înseamnă o verigă slabă în construcția democratică. Un Parlament lipsit de credibilitate nu face decât să îndepărteze cetățenii de politică și să lase loc îndoielii, resemnării sau cinismului”, a scris Klaus Iohannis.

Sursa facebook.com

Leave a Reply