NIRO a devenit ”scriitor” la DNA?

Unul dintre cei mai influenți politicieni din ultimii 25 de ani ar fi devenit ”scriitor” la DNA și pare decis să spună multe din ce știe pentru a-și mări șansele de a revenii în libertate sau eventual să beneficieze de o pedeapsă mai mică în megadosarul Microsoft, scrie Psnews.ro.

nicu-niroNicu Niro, pe numele său adevărat Nicolae Dumitru, ar fi cerut, din arest, să meargă la DNA, pentru a deveni și el ”scriitor” și să aibă ocază să ”toarne” procurorilor DNA pe cine dorește.

O primă victimă a turnătoriei lui Nicu Niro ar fi Dorin Cocoș. Ajuns în faţa procurorilor, el ar fi explicat cum îi dădea bani lui Cocoș, pentru diverse intervenţii la Guvern, în diferite speţe, informează antena3.

Foarte posibil să apară și alte nume extrem de grele, aflate în acum în libertate, care vor fi chemate la DNA după ce Dumitru Nicolae ”Niro” le va povesti procurorilor cum funcționează de fapt lucrurile pe scena politică.

Oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru, zis Niro, şi primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi spălare de bani, iar Gabriel Sandu, ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale în perioada decembrie 2008 – septembrie 2010, pentru luare de mită în formă continuată şi spălare de bani.

Nicu Niro este nimeni altul decât finul vicepremierului Gabriel Oprea, ocupând și funcția de secretar general adjunct în rândul UNPR. În același timp, Nicu Niro este omul de bani pentru un număr impresionant de politicieni.

Omul de afaceri este prezentat, de oameni politici pe care îi catalogăm drept a fi lideri grei ai partidelor, ca fiind ”generalul” tuturor baronilor sau celor care pretind că sunt la butoanele politicii din România.

Citește mai mult pe PSnews.ro

Leave a Reply