Numele Elenei Udrea apare în stenogramele DNA

Elena Udrea ar fi ştiut despre şpaga luată de Dorin Cocoş în Dosarul Microsoft, informează România TV. Cel puţin aşa se subînţelege din interceptările realizate de anchetatori în septembrie 2014.

elena udrea microsoftAfaceristul Dorin Cocoş a amintit despre o discuţie cu Elena Udrea, într-o convorbire cu Dinu Pescariu înregistrată ambiental pe 25 septembrie 2014. Elena Udrea dezminţise, marţi seară, că ar avea vreo implicare în Dosarul Microsoft.

“Celor care mă atacă, dar mai ales susţinătorilor mei, le spun că nu există nicio posibilitate ca eu, Elena Udrea, să am vreo legătură cu această afacere (Microsoft -n.r.), în măsura în care ea va fi demonstrată de procurori ca fiind aşa cum arată acum. Oamenii chiar dacă sunt căsătoriţi, cel puţin în cazul meu (…), mai ales când au cariere separate, ajung la un moment dat să aibă chiar în interiorul unei căsătorii vieţi separate. Acesta este şi motivul pentru care până la urmă am ajuns la un divorţ”, a declarat Elena Udrea, marţi seara, la Digi24.

Leave a Reply