O altă bursă a locurilor de muncă în Mehedinți

În data de 20 octombrie, AJOFM Mehedinţi va organiza Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, începând cu ora 10.00, la Hotel Continental (Parc) din Drobeta Turnu Severin, bulevardul Carol I nr 2.

bursa-locuri-de-munaLa acest târg de locuri de muncă pot participa toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă. Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei acţiuni au fost întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori, catalogul agenţilor economici participanţi.

“În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Mehedinţi au demarat acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă.”, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Mehedinţi.

Până la această dată, din cei peste 130 angajatori contactaţi, 39 dintre aceştia si-au confirmat participarea la această bursă, numărul total al locurilor de muncă oferite de acestia fiind de 383, din care 22 pentru persoanele cu studii superioare, în diferite domenii de activitate precum industria uşoară, prelucratoare, bancar, asigurari, construcţii, comerţ, alimentaţie publică, transporturi, diverse activităţi de prestări servicii.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

Leave a Reply