O nouă tehnologie pentru șoferi

Tehnologia evoluează de la zi la zi, iar unele invenții chiar reușesc să facă viața mai ușoară celor care au destul de multe în agenda personală. Un material publicat pe amazingnewtech.com prezintă o nouă metodă de urmărire pentru toate bugetele.

Dacă ai fost vreodată în situația de a te întoarce la locul de parcare și deodată nu puteai să îți amintești unde ai parcat mașina, există o soluție care nu implică achiziționarea unui GPS scump, la care trebuie să plătești pentru instalare, activare, precum şi pentru abonamente lunare pentru a te bucura de aceste gadget-uri.

 

În aceste momente, există o variantă în care pur şi simplu îti scoți telefonul, deschizi o aplicație și vezi exact unde este mașina ta iar acest lucru este posibil  și în România. Tot ce ai nevoie este un dispozitiv mic și ieftin în mașina ta și o aplicație.

Este vorba despre TrackR, un dispozitiv mic si discret de dimensiunea unei monede care este revoluţionar pe piaţă şi este acum disponibil în România. Durează mai puțin de cinci minute să îl pui în funcțiune. Trebuie pur şi simplu să îl conectezi cu smartphone-ul tău şi să descărci aplicaţia gratuită care vă permite să-l localizezi oricând.

 

Odată ce faci acest lucru, trebuie doar să îl ascunzi în maşină, pe breolocul de chei, în portofel sau în orice obiect pe care dorești să îl poți localiza.

TrackR atașat la cheile mașinii. Acum doar deschide aplicaţia de pe telefonul mobil şi poți vedea poziţia aparatului tău. Dacă îți pierzi masina, pur şi simplu selectezi “găsește dispozitiv” şi vei obţine coordonatele noii locaţii.

Leave a Reply