Orice vot pentru Johannis înseamnă un vot pentru continuarea regimului Băsescu

Ministrul Muncii, vicepreşedintele PSD Rovana Plumb, a declarat miercuri, la Târgovişte, că orice vot pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis, înseamnă un vot pentru continuarea regimului lui Traian Băsescu, scrie obiectiv.info.

rovana-plumb_19013600În schimb, votul pentru Victor Ponta reprezintă un vot pentru construcţie, a adăugat Rovana Plumb.

”Orice vot pentru Klaus Iohannis înseamnă un vot pentru continuarea regimului Băsescu, acelui regim care a făcut rău şi a dezbinat România, iar orice vot pentru Victor Ponta înseamnă un vot pentru o Românie solidă, pentru o construcţie (…) Victor Ponta şi-a demonstrat viziunea pentru România ca prim-ministru, Victor Ponta este cel care a reclădit şi a redat încrederea unei ţări, decimată de tăieri şi de austeritate după regimul Băsescu-Boc”, a afirmat Rovana Plumb.

Vicepreşedintele PSD Rovana Plumb-deputat de Dâmboviţa a participat miercuri, la Târgovişte, la semnarea protocolului de colaborare semnat de liderii judeţeni din Dâmboviţa ai PSD şi ai Partidei Romilor Pro Europa. Protocolul prevede colaborarea dintre cele două formaţiuni politice din judeţ în vederea susţinerii în turul doi al alegerilor prezidenţiale a lui Victor Ponta.

sursa obiectiv.info

Leave a Reply