Păcăleală pe față! CIOLOȘ-tehnocratul, PNL-ist fără adeziune de partid

Informația conform căreia premierul frumos și liber, Dacian Cioloș, ar fi viitoarea propunere de prim-ministru a noului PNL, după alegerile parlamentare, a fost dezvăluită de nimeni alta decât de Alina Gorghiu.

colaj-iohanis-ciolos-gorghiuAlina Gorghiu, a anunțat ce a discutat conducerea PNL cu premierul Dacian Cioloș, în cadrul întâlnirii de luni. Potrivit acesteia, Cioloș a acceptat să fie propunerea liberalilor pentru funcția de premier. Practic, premierul se înregimentează politic. neoficial, deși a susținut că va rămâne independent.

Mai apoi, liberalii s-au reunit în ședința BPN, unde au supus la vot varianta ca Dacian Cioloș să fie varianta oficială de premier alături de care vor merge în această campanie electorală. După această ședință, procedural, Dacian Cioloș va trebui validat și în Consiliul Național de Coordonare al PNL, care va avea loc peste două săptămâni, chiar în ziua marelui miting anunțat în București.

După această mutare politică, se înțelege destul de clar strategia pentru alegerile parlamentare. Cioloș va trebui să atragă voturilor nemulțumiților de partide către PNL în schimbul susținerii ca viitor prim-ministru, deci o păcăleală pe față.

Poate după alegeri o sa aflăm de adeziunea era în birou la președinte.

 

Leave a Reply