Pandurii vor suporteri severineni la meciul cu Steaua

O inițiativă a conducerii clubului Pandurii Târgu Jiu urmărește atragerea suporterilor severineni la meciurile echipei care vor avea loc pe stadionul municipal din Drobeta Turnu Severin.

Președintele clubului Pandurii Tg. Jiu, Narcis Răducan, va oferi autografe fanilor echipei în ziua de sâmbătă, între orele 17-18, la casa de bilete de lângă Piața Meva, când acesta va ajuta și la vânzarea biletelor. Mișcarea gândită de Pandurii se realizează pentru a atrage cât mai mulți spectatori la meciurile oficiale ale grupării de la Târgu Jiu.

narcis-raducan”Am decis să ne apropiem suporterii și am decis ca aceia care vor veni la meciul cu Steaua să beneficieze de un bilet și pentru următorul meci de acasă cu ASA Târgu Mureș. Colegii mi-au propus să fiu una din acele persoane care ajută la vânzarea biletelor pentru acest meci. Am văzut că practică acest lucru, cu succes, și alte echipe din campionat și vom face și noi acest lucru pentru că mi se pare un lucru frumos. Vor veni și jucători la meciurile care vor urma, la meciurile importante dar am vrut să dau eu un exemplu. Toate acestea pentru a atrage suporterii din Severin,”, a declarat Narcis Răducan în cadrul unei conferințe de presă.

Începând de ieri, 25 august 2016, au fost puse la vânzare biletele pentru meciul din etapa a șasea, dintre Pandurii Tg. Jiu și Steaua București. Biletele se vor putea procura atât de la Tg. Jiu, de la sediul clubului Pandurii, cât și de la Severin, de la casele de bilete ale Stadionului Municipal.

Leave a Reply