Parada de Ziua Națională, petrecerea PRIVATĂ a lui Iohannis?

Scandal ”politic” la vârful României generat de ”criteriile” actualului locatar de la Cotroceni, Klaus Iohannis care se chinuie pe zi ce trece să fie mai hulit decât fost locatar din palatul prezidențial.

iohannis-02Klaus Werner Iohannis, actualul rezident al palatului prezidențial a ales să genereze un scandal prin neinvitarea mai multor oameni politici, pe anumite criterii care maschează mai degrabă niște copilării. Din păcate pentru România, Iohannis alege dezbinarea tocmai de Ziua Națională în loc să se preocupe de adevăratele probleme ale țării care țin direct de fișa postului și, se pare, că nu înțelege să facă deosebire între președinția României și omul politic Klaus Iohannis.

Spunem aceste lucruri pentru că Iohannis a ales să nu invite, la parada militară organizată de Ziua Națională, tocmai al doilea om în stat, președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, pe președintele celui mai mare partid politic din România și chiar pe primarul general al capitalei, gest care contravine protocoalelor în aceste situații. Astfel, Klaus Iohannis alege să transforme parada de Ziua Națională într-un fel de petrecere privată la care el, și doar el, alege invitații.

Din spusele purtătorului de cuvânt al președinției, înțelegem că motivul pentru neinvitarea mai multor oameni de stat ar fi un criteriu de integritate. Să înțelegem că, din același motiv, la această paradă nu va fi prezentă nici prima doamnă?

În fine, la doi ani de mandat ai lui Iohannis, am revenit la aceleași rahaturi ca pe vremea lui Traian Băsescu.

 

Leave a Reply