Pensionarii severineni, sărbătoriți la Drobeta Turnu Severin

”Pensionarii” severineni au fost sărbătoriți mai devreme cu o zi, de autoritățile publice mehedințene, în sala Palatului Theodor Costescu, de vineri, 30 septembrie 2016, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Sala Palatului Theodor Costescu din Drobeta Turnu Severin a găzduit un eveniment dedicat pensionarilor, dat fiind faptul că pe 1 octombrie este Ziua Internațională a Persoanelor Vârstice. Așa cum era de așteptat, autoritățile locale au fost alături de aceștia într-o așa zi specială.

Printre reprezentanții autorităților locale și județene, s-au numărat vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, avocat Renatta Nanciu, și primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu. Aceștia au transmis mesajele lor pentru oamenii care au construit România.

nanciu-renatta”Vă transmit salutul Consiliului Județean Mehedinți, asigurările noastre că vă vom fi alături, așa cum dumneavoastră ați fost alături tuturor generațiilor care vă urmează și celor care v-au succedat.”, a declarat Renatta Nanciu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți.

marius-screciu-30-sep”Sunteți oameni care ați construit o țară. Aș vrea să mă folosesc de expertiza dumneavoastră, de experiența dumneavoastră și să punem la punct în oraș lucrurile care nu sunt puse în acest moment,”, a declarat, la rândul său, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Pensionarii au avut parte de un spectacol de muzică populară iar seara s-a încheiat la restaurant.

Leave a Reply