Ponta despre motivul îndepărtării lui Antonescu de la conducerea PNL

Primul ministru al României, Victor Ponta, a declarat, la o emisiune tv că Antonescu a fost îndepărtat de oamenii lui de la conducerea PNL și a punctat faptul că fostul prezidențiabil nu este un roboțel, ca Iohannis, MRU sau Udrea.

ponta-suparatPremierul Victor Ponta a vorbit despre aparatul-sistem creat de Traian Băsescu, sistem care a lucrat împotriva mai multor oameni politici care s-au intersectat cu interesele președintelui demis.

”Iohannis, MRU sau Udrea sunt interschimbabili. Singurul care nu era făcut la fel ca aceşti roboţei era Crin Antonescu. A fost îndepărtat tot de ai lui, nu de mine sau de dumneavoastră. Gândiţi-vă la sistemul acesta infernal împotriva lui Corina Creţu sau Vosganian. Acelaşi sistem a lucrat şi contra lui Antonescu. Miza care era. Iohannis a fost întrebat zilele acestea despre 2012 şi a spus că a fost o greşeală. Cum? A fost o greşeală? Cum să spui că a fost greşeală. Eu m-am aliat cu acei liberali care au spus că Băsescu este răul absolut”, a declarat Victor Ponta.

Leave a Reply