Primarul Traian Băsescu a retrocedat 129 de case la o singură persoană?

Traian Băsescu a retrocedat 66 de case într-o singură zi. Totul s-a întâmplat în 2003 pe vremea când era primar al Capitalei. Casele au fost retrocedate unei persoane pe nume Nicolas Jordan despre care oamenii spun că este un impostor. Acesta a pretins că este fiul unui senator din perioada interbelică, proprietar al celor 66 de case.

afis-traian-basescuCe a făcut Traian Băsescu, atunci când era primar, după ce a retrocedat 66 de case într-o singura zi? A mai retrocedat încă 63 de locuinţe, într-o alta zi. Dezvăluirea a fost făcută luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Traian Băsescu a retrocedat 66 de case într-o singură zi. Totul s-a întâmplat în 2003 pe vremea când era primar al Capitalei. Casele au fost retrocedate unei persoane pe nume Nicolas Jordan, despre care oamenii spun că este un impostor. Acesta a pretins că este fiul unui senator din perioada interbelică, proprietar al celor 66 de case.

Astfel, de ani de zile, oamenii care locuiesc pe strada Şerban Vodă se chinuie în justiţie să-şi recupereze casele. Multe dintre persoanele care locuiesc în aceste case au fost evacuate deja de săptămâna trecută.

Sursa antena3.ro

Leave a Reply