Proiect: Tabără de cercetași în județul Mehedinți

Tabăra de cercetași, pe cale să devină o realitate în județul Mehedinți! Consiliul Județean va începe demersurile pentru implementarea proiectului. Astfel, va depune documentația pentru obținerea finanțării pe programul operațional de cooperare transfrontalieră România-Serbia. Tabăra va fi înființată în comuna Podeni, informează Tele2 Drobeta.ro.

tabara-cercetasi-salciua-2014_2Această idee va deveni realitate în cazul în care Consiliul Județean Mehedinți va primi sprijinul financiar necesar. Astfel, într-o fostă școală din comuna Podeni, tabăra de cercetași ar deveni funcțională, în cadrul căreia 30 de copii ar putea participa la diverse acțiuni educaționale împreună cu cadre didactice și personal de specialitate.

Se are în vedere o dotare foarte bună, cu echipamente specifice zonei montane. În cazul în care acest proiect va avea finanțare, termenul limită pentru depunere a dosarului fiind 1 februarie 2016, perioada de implementare este de 18 luni. Pentru acest proiect, Consiliul Județean Mehedinți va avea o contribuție de 2% din valoarea totală.

 

 

Leave a Reply