Replică pe marginea scandalului de la TVR

În urma acuzațiilor făcute de Stelian Tănase, Corneliu Calotă, purtătorul de cuvânt al Guvernului îi dă o replică dură şefului TVR, pe care îl acuză de minciună şi de victimizare pentru a ascunde o incapacitate managerială evidentă.

calota“Este un neadevăr ce a apus domnul Tănase. De Cornel Nistorescu nu am discutat niciodată, iar despre domnul Sorin Avram mi-am exprimat îndoiala că e nevoie să plătim un om care nu performeaza la  nivelul vedetelor existente în TVR. Am folosit numele lui Mihai Rădulescu care în opinia mea e mai bun decât domnul Sorin Avram”, a spus Corneliu Calotă în exclusivitate pentru stiripesurse.ro după ce în faţa Comisiei pentru Cultură a Camerei deputaţilor şeful TVR l-a acuzat că i-a cerut să îi îndepărteze pe realizătorii Cornel Nistorescu şi Sorin Avram.

“Nu avea nici o legatură cu prestaţia de natură politică, ci doar profesională”, a mai spus Calotă, fost membru în CA al SRTV.

Întrebat de ce crede că face şeful TVR asemenea afirmaţii la adresa sa, purtătorul de cuvânt al Guvernului a declarat că:
“Încearcă să facă un joc de victimizare politică pentru a justifica incapacitatea managerială. Pălăria este mare, job-ul este greu. Să gestionezi o situațiă de criză totală la TVR necesită într-adevar calități manageriale redutabile ceea ce nu este cazul.”, a spus Calotă.

Citește mai mult pe stiripesurse.ro

Leave a Reply