Salariaţii ameninţă cu GREVĂ la Hidroserv

Anunţ de grevă din partea salariaţilor Hidroserv. Sindicaliştii acuză în continuare conducerea unităţii de faptul că nu se realizează lucrări de întreţinere la hidrocentrală, informează Tele2 Drobeta.

Pe lângă nemulţumirile salariale, sinidcaliştii susţin că în incinta barajului există oricând un risc de incendiu, din cauza nerealizării unor instalaţii necesare. Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, liderul sindicatului Porţile de Fier a anunţat că angajaţii Hidroserv se vor afla pe 17 februarie în grevă de avertisment.

“Începând cu data de mâine, 17 februarie 2015, Sindicatul Porţile de Fier anunţă grevă de avertisment, fără încetarea lucrului, la nivelul Hidroserv SA, urmând ca greva propriu-zisă, în situaţia în care o vom declanşa. În mod cert, în următoarele trei zile nu vom declanşa grevă. Vom discuta din nou cu salariaţii ale căror semnături le avem deja, deci avem îndeplite condiţiile pentru grevă general. Deocamdată, încercăm variant şi anunţăm greva de avertisment aşa cum prevede legea.”, a declarat Cristinel Popescu, liderul sindicatului.

Leave a Reply