Senator ”mehedințean”: Sunt pregătit să conduc PSD-ul

În urma ședinței conducerii Partidului Social Democrat care a avut loc joi, 27 noiembrie a.c., partidul condus de Victor Ponta pare o scenă de luptă pentru preluarea puterii în interiorul formațiunii politice.

După excluderile celor trei așa-ziși lideri, Mircea Geaonă, Marian Vanghelie și Dan Șova precum și acuzele aruncate opiniei publice de unii din cei excluși, în interiorul PSD pare a fi o nebunie totală. Chiar și scrisoarea lui Ion Iliescu, un politician cu experiență, nu face altceva decât să contribuie la această nebunie.

serban nicolaeMiza este una cât se poate de clară și anume preluarea puterii din interiorul PSD. Un grup al celor care vor puterea în PSD este cel format jurul lui Ion Iliescu, președintele de onoare al partidului și, cu toate că există un curent majoritar care ar vrea ca Iliescu să facă un pas în spate, pentru că imaginea acestuia de fost comunist ar dăuna partidului, seniorul partidului nu se lasă ușor dat la o parte și face o mutare pentru preluarea conducerii partidului.

Unul din apropiații lui Ion Iliescu a declarat pentru un post de televiziune că este pregătit să conducă partidul și că s-a gândit să candideze. Este vorba despre Șerban Nicolae, senator de Mehedinți, acesta fiind și cel care a spus, într-o scrisoare adresată social-democraților din Ardeal, că locul lui Ioan Rus şi al lui Ilie Sârbu nu e în Partidul Social Democrat.

”M-am gândit să candidez. Am vechimea maximă. Nu îmi fixez ținte mici. Sunt pregătit să conduc PSD-ul.”, a spus Nicolae la B1 TV, preluat de stiripesurse.ro.

Leave a Reply