Sentință SENZAȚIONALĂ pentru Dan Diaconescu

Fondatorul OTV, Dan Diaconescu, a fost ridicat de poliție, de la domiciliul său, pentru a fi dus la cea mai apropiată închisoare, informează stiripesurse.ro.

dan-diacoenscuDan Diaconescu a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare pentru șantaj sub acuzația că i-ar fi cerut unui primar din Arad 200.000 de euro pentru a nu dezvălui informații compromițătoare despre acesta.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, judecătorii au mai dispus o interdicție – Dan Diaconescu nu va avea dreptul să practice meseria de jurnalist timp de 10 ani, adică încă cinci ani de la ispășirea pedepsei în închisoare.

”Cred că niciun român nu mai are încredere în justiție. Evident că eu nici atât. Mi-au închis televiziunile, mi-au închis partidul. Evident urmau să mă închidă și pe mine. Pentru prima oară voi fi întreținut de dumneavoastră, de telespectatori, cu 28 de milioane pe lună. Nu mi-aș fi dorit asta știu că sunteți extrem de săraci. Vă las foarte săraci și foarte naivi. Sper să nu vă găsesc și mai săraci și mai naivi”, a spus Dan Diaconescu.

Sursa stiripesurse.ro

Leave a Reply