SMS-uri între Elena Udrea și Sebastian Ghiță

Elena Udrea a prezentat, miercuri, la postul naţional de televiziune, un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghiţă în care îi transmite acestuia că ştie despre faptul că “Dorin Cocoş i-a dat bani, la cerere”, în replică Ghiţă spunându-i că îi pare rău pentru ce i s-a întâmplat lui Cocoş, care “este un om bun”, scrie antena3.ro.

udrea tvrUdrea a afirmat că vineri, 19 decembrie, a avut o discuţie cu directorul SRI de la acea vreme, George Maior, în care i-a spus “cu subiect şi predicat” că “nu e în regulă că domnul Coldea şi-a făcut o ţintă din a se lupta cu ea şi că ştie ce urmăreşte”, scrie Mediafax.

“După această discuţie, a doua zi, pe 20, domnul Sebastian Ghiţă a transmis faptul că are acordul domnului Coldea să se ducă să îl viziteze pe Dorin Cocoş, că ar trebui să înţeleagă şi Dorin Cocoş că aşa a fost să fie, să fie arestat, că o să îl pună liber, dar nu de Crăciun, pentru că urma Crăciunul şi că, în orice caz, că se va duce să vorbească cu el. S-a şi dus, pe 19 ianuarie, cred, ce au discutat, nu mai ştiu. Cocoş nu mi-a spus ce au discutat, doar mi-a spus pe telefon că l-a vizitat Sebastian Ghiţă”, a afirmat Udrea.

Elena Udrea a mai prezentat şi un schimb de SMS-uri dintre ea şi Sebastian Ghiţă, pe care le-a arătat la cameră. În mesajul transmis de ea scrie: “Văd că eşti foarte preocupat de ceea ce, eventual, ar fi făcut Dorin. Eu nu ştiu dacă a greşit într-adevăr, dacă a încălcat sau nu legea. Dar îţi promit că încerc să aflu adevărul, inclusiv voi încerca să aflu dacă ţi-a dat bani şi ţie, la cerere….aşa cum am auzit prin oraş, sau nu şi este doar o bârfă… Evident că voi merge şi la RTV să vorbesc despre aceste lucruri după ce voi avea probe, ori măcar indicii…Sau chiar la DNA. Până atunci te asigur că eu, spre deosebire de tine, nu am nimic de ascuns. Numai bine”,  scrie Udrea în sms-ul către Ghiţă.

ghita sebastianRăspunsul lui Sebastian Ghiţă, așa cum apare în telefonul doamnei Udrea, este:

“Îmi pare rău pt Dorin şi ce i s-a întâmplat. E un om bun. Nu ştiu mereu ce se întâmplă la RTV. Nu e ok mes tău. Credeam că-mi dai mes de sărbători”.

Sursa antena3.ro

 

Leave a Reply