Șoferii mehedințeni, țintă a ”jurnaliștilor” de Timișoara

Pe site-ul Ziua de Vest a fost publicat un articol ce nu face cinste meseriei pe care se presupune că o au cei care scriu materiale la acest ziar. Mai mult decât atât, mesajul instigă la ură față de olteni, știut fiind faptul că oltenii nu se bucură de foarte multă bunăvoință din partea timișorenilor.

mat timisArticolul are titlul ”Veniră din MH, la Timișoara – FOTO” iar cuprinsul scoate în evidență faptul că mașinile cu numere de MH sunt parcate în mod nesimțit. Redăm textul: Au venit cetățenii din Manhattan la Timișoara, să ne arate cum se parchează la ei căruța. Facebook-ul abundă cu imagini cu mașini din MH care parchează pe unde apucă prin Timișoara. Bineînțeles, într-una dintre fotografii apar si câteva mașini cu număr de TM, pentru că nesimțiți sunt și aici destui. Acestea sunt doar ultimele două, postate pe ”Nesimțiții traficului din Timișoara”. Sigur vor urma și altele.”

Replicile oltenilor la adresa acestori jurnaliști nu au întârziat să apară:

”Alooo, ziaristi de doi bani, progeniturile voastre care merg in alte orase si parcheaza chiar si pe trotuare nu le vedeti? Asta reprezinta o stire pentru voi? Cu cat plateste seful vostru o stire din asta, eu personal va trimit cam vreo 30 de astfel de stiri. Si tot cu timisoreni (Tot Mehedinti), care parcheaza pe unde-i duce capul prin alte orase! Astept un raspuns de la voi? Intrebarea? Cat platiti pentru o astfel de stire!”

”În condițiile în care era o singură mașină de ”MH” parcată în felul acesta, iar restul erau de ”TM”, se poate observa, în mod facil, competența, din punct de vedere profesional, a domnului reporter care a scris acest articol. Mie mi-ar fii rușine să am asemenea reacții, în public, care ar putea fi considerate XENOFOBE și să creez o ”poveste”, un articol pentru că nu am, sau poate nu pot, să scriu despre altceva.”

Leave a Reply