SONDAJ DE OPINIE. Orban sau Gorghiu în fruntea PNL?

Vechiul PNL este locul unde surprizele au fost la ordinea zilei. Primul anunţ surpriză a fost făcut de Alina Gorghiu în şedinţa informală a liberalilor. Deputatul Alina Gorghiu, purtătorul de cuvânt al vechiului PNL, și-a anunțat intenția de a candida la funcția de co-președinte al noului PNL în ședința de mâine al vechiului PNL.

gorghiu orbanConform unor surse din PNL, Gorghiu ar fi propunerea lui Klaus Iohannis pentru șefia partidului, astfel, preşedintele ales al României pare că își impune omul în fruntea PNL. După anunțul supriză al candidaturii acesteia, a urmat o altă surpriză, retragerea spectaculoasă a lui Atanasiu în favoarea lui Gorghiu. În acest moment, au rămas în cursa pentru șefia PNL Ludovic Orban și Alina Gorghiu.

Ludovic Orban spunea că nu crede că Iohannis va face ca Traian Băsescu, să își lase un Boc în locul său în fruntea PNL. Dar, de ce i-a fost frică lui Orban, nu a scăpat, în cuvântul său luat în fața liderilor PNL, Klaus Iohannis afirmându-şi sprijinul pentru Alina Gorghiu la șefia PNL.

Liderul grupului deputaților PNL Ludovic Orban a anunțat, în ședința informală a vechiului PNL cu șefi de filiale, că va candida cu siguranță la succesiunea lui Klaus Iohannis în partid, chiar și în condițiile în care președintele ales al României a anunțat că o susține pe Alina Gorghiu la șefia liberalilor. Orban se bucură de un larg sprijin în rândul parlamentarilor partidului și de susținere a jumătate din filialele formațiunii, conform informaţiilor publicate de stiripesurse.ro.

Având în vedere că este vorba de un partid important pe scena politicii din România, redacţia portaluldestiri.net vă propune un sondaj de opinie în care să vă sprijiniţi favoritul ca succesor al lui Klaus Johannis în fruntea PNL.

 

Leave a Reply