Tăriceanu despre majoritatea PNL din SENAT

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat în dimineața zilei de luni, 16 februarie 2015 că “este bine-mersi” și că majoritatea PNL seamănă cu o piesă de Caragiale, scrie stiripesurse.ro.

calin-popescu-tariceanuIntrebat care este situatia majoritatii din Senat, Tariceanu a declarat: “Situatia e cea pe care o vedeti si dumneavoastra, seamana putin cu povestea cu steagurile relatata de Ghita Pristanda in piesa lui Caragiale, in fiecare saptamana mai sunt racolati cativa senatori, asa incat probaabil ca intr-o zi ne vom trezi ca grupul e mai mare decat numarul senatorilor alesi”

Tariceanu a facut trimitere la o scena din ‘O scrisoare pierduta’ in care Ghita Pristanda numara la institutiile dintr-un oras mai multe steaguri decat erau de fapt.

El a precizat ca nu il ingrijoreaza demersul PNL.

“Dupa cum vedeti, sunt bine-mersi si imi vad de treba. In politica trebuie sa te acomodezi si cu astfel de situatii”, a precizat Tariceanu.

Sursa stiripesurse.ro

One Comment:

  1. niste neica nimeni,care in loc sa se ocupe de masuri care sa conduca la mai buna viata a romanului,isi pierd vremea,cu speranta idioata a lor,de a pune mana pe putere,de a schimba guverne,de a veni cu idei neaplicabile,niste tampenii,asta vor liberali si cu tradatorul de Geoana,nu vor reusi,isi pierd vremea de pomana,mananca banul public de pomana.

Leave a Reply