Trei maşini implicate într-un accident la Drobeta Tr. Severin

Trei autoturisme au fost grav avariate într-un accident produs miercuri dimineaţa în Drobeta Turnu Severin, după ce şoferul unui autoturism înmatriculat în judeţul Prahova nu a oprit la indicatorul STOP şi a fost lovit în plin de o altă maşină care circula regulamentar. În urma impactului a fost lovit un al treilea autoturism care era parcat, scrie mhalert.ro.

DSC0260Trei autoturisme au fost grav avariate într-un accident produs miercuri dimineaţa în Drobeta Turnu Severin, dup[ ce şoferul unui autoturism înmatriculat în judeţul Prahova nu a oprit la indicatorul STOP şi a fost lovit în plin de o altă maşină care circula regulamentar. În urma impactului a fost lovit un al treilea autoturism care era parcat.

La intersecţia străzilor, Adrian cu Cicero s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale în care a fost implicat un număr de patru autovehicule. Ambii conducători auto au fost testaţi, rezultatuzl fiind zero. Cel de-al treilea autoturism era parcat.”, a declarat agent şef principal, MIHAI TOARGĂ din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere. Cel mai probabil pagubele maşinii vor fi acoperite de asigurarea de răspundere civilă a şoferului vinovat de producerea accidentului. Cel mai grav avariat a fost autoturismul înmatriculat în Prahova.

sursa mhalert.ro

sursa VIDEO televiziuneaseverin.ro

Leave a Reply