Un număr impresionant de mașini distruse pentru realizarea Fast an Furious 7

Așa cum se poate vedea în trailer sau pentru cine chiar a văzut filmul care deja a apărut pe site-urile de profil, nu este de mirare să afle că numărul de mașini distruse pentru realizarea acestuia este impresionant. Astfel, la filmările pentru Fast and Furios 7 au fost distruse 230 de mașini, susține presa americană, scrie dcnews.ro.

fast-and-furious-7_653Procesul de asamblare și pregătire a mașinilor pentru filmările producțiilor de acțiune este destul de amplu: procesul implică mecanici, caroserie, reasamblare și construire.

Mașinile sunt luate de la casat, sunt modificate special pentru filmări. Apoi sunt distruse și duse înapoi la casat. Ideea este ca aceste mașini să nu poate fi recreate de cineva care s-ar putea răni grav.

“Suntem responsabili pentru fiecare masina in parte pe care o folosim”, a spus Dennis McCarthy, coordonator al mașinilor pentru filmările la Fast and Furious 7

În 2011, când au făcut Fast Five, producatorii au ajuns la o înțelegere cu Guvernul să transporte mașini neutilizabile din parcul de casat mașini din San Juan, să le distruga și apoi să le retrimită din nou la casat.

Furious 7 reprezintă şi ultima apariţie pe marele ecran a actorului Paul Walker, care a murit în noiembrie 2013, într-un accident de maşină, în timp ce filmul era încă în producţie.

Pentru a putea termina filmările, fraţii lui Paul Walker au fost folosiţi drept dubluri.

Sursa dcnews.ro

Leave a Reply