Un parlamentar ”mehedințean” îi cere demisia lui ZGONEA

Poziția lui Valeriu Zgonea în fruntea Camerei Deputaților pare a fi pusă la îndoială chiar și de membrii propriului partid. Un deputat PSD i-a cerul celui de-al treila om din stat să își dea demisia la începutul viitoarei sesiuni parlamentare, scrie psnews.ro.

manolache PSDMarius Manolache, deputat PSD de Mehedinți, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care își arată indignarea față de declarațiile făcute de Zgonea în presa străină și îi cere acestuia să demisioneze.

„Avem colegi in PSD a caror integritate morala este mult mai pregnanta comparativ cu a dvs, si cel putin acestia nu si ataca liderii, care asa cum sunt ei „condamnati sau inculpati” v au nominalizat si v au sprijinit pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor la care sper sa renuntati la inceputul sesiunii parlamentare”, este primul comentariu al lui Manolache.

Esti PSD ist adevarat domnule Zgonea, dar sa vedem ce zic si colegii nostri in legatura cu declaratiile dvs pentru presa straina. Daca vreti sa candidati pentru functia de Presedinte PSD va trebui sa ne convingeti ca meritati”, a scris deputatul un al doilea comentariu.

Citește mai mult pe psnews.ro

Leave a Reply