Victor Ponta: ”Am văzut decizia colegilor noştri de la UDMR şi cred că este o decizie foarte corectă”

Premierul Victor Ponta a reacționat după ce Kelemen Hunor a declarat  că decizia UDMR privind susținerea în turul II este să transmită electoratului său să voteze liber, scrie psnews.ro.

ponta-kelemen1“Am văzut decizia colegilor noştri de la UDMR şi cred că este o decizie foarte corectă. Au spus – nu îl susţinem pe dl Iohannis pentru că nu a spus niciodată în ce măsură apără drepturile minorităţilor, lăsăm fiecare dintre alegătorii noştri să voteze cum cred că este bine. Vreau să spun un lucru, o să-i reprezint pe toţi cetăţenii români indiferent de regiunea din care provin, de etnia lor, de religia lor, cât timp sunt români, cât timp se simt cu adevărat români eu mă simt obligat faţă de ei, şi asta voi face după 16 noiembrie”, a declarat  Victor Ponta, citat de Agerpres.

Deși Kelemen Hunor a declarat că în ședința formațiunii mai mulți membri ai UDMR și-au exprimat dorința de a îl susține pe Victor Ponta în turul al II-lea, acesta a precizat că din cauza alianței cu PRM, UDMR nu va face nici un fel de îndemn.

În acest context, mesajul transmis de Kelemen Hunor pentru electorat a fost ca fiecare să voteze liber,  dată fiind alianța dintre PRM și UNPR.

sursa psnews.ro

Leave a Reply