Victor PONTA audiat ca martor în dosarul REFERENDUMUL

Premierul Victor Ponta a fost audiat în fața judecătorilor de la ÎCCj, în ”Dosarul Referendumul”, fiind citat ca martor de către avocații lui Liviu Dragnea, scrie stiripesurse.ro.

dosarul-referendumului-ponta-audiat-ca-martor-la-curtea-suprema-18502349Victor Ponta le-a spus judecătorilor că știa și a autorizat folosirea aplicației de monitorizare a votului în ziua Referendumului, în calitate de lider al PSD și a încercat să arate că nu doar PSD ar trebui condamnat pentru folosirea aplicației de monitorizare a votului.

”Cunosc obiectul procesului și sunt în măsură să răspund la întrebări.Chiar eu am solicitat să fiu audiat, dar solicitarea mea a fost respinsă. Prin această aplicație nu poți influența rezultatul votului. Este imposibili! Este un sistem folosit și de alte partide. PDL a fost primul partid care a folosit acest sistem informatic de verificare a votului. Acest aplicați are capacitatea de a preveni frauda electorală”, a spus Victor Ponta.

Premierul le-a spus judecătorilor că PSD nu avea candidat propriu la prezidențiale și a sugerat că acțiunea PSD s-a făcut în favoarea lui Crin Antonescu, cel care era candidatul USL,

”Dacă referendumul era validat PSD, nu avea candidat propriu la alegerile prezidențiale”, a mai declarat Ponta.

Citește mai mult pe stiripesurse.ro

Leave a Reply