Victor Ponta îi dă replica lui Băsescu

Premierul Victor Ponta a spus, marţi dimineaţă, că declaraţiile lui Traian Băsescu la adresa sa, conform căruia ar fi fost ofiţer acoperit, sunt „numai minciuni”. Şeful Guvernului a susţinut că preşedintele este „extrem de tulburat şi frământat şi România nu mai trebuie să depindă de tulburările unei persoane”, scrie digi24.ro.

pontaPremierul a spus, la Iaşi, unde va participa la slujba de Sfânta Parascheva, că se va ruga şi pentru şeful statului, care ”este extrem de tulburat şi frământat”.

”Vă spun cu toată deschiderea că azi o să mă rog şi pentru preşedintele Traian Băsescu, pentru că este extrem de tulburat şi frământat şi România nu trebuie să mai depindă de tulburările unei persoane. Eu cred că există instituţii ale statului care, dacă cineva a încălcat legea, îl va trage la răspundere”, a declarat Ponta.

El a mai spus că din 1995, când a terminat Facultatea de Drept, a respectat legile şi şi-a servit ţara şi va face acest lucru în continuare.

Premierul a mai susţinut că Traian Băsescu se exprimă ”într-un mod total inacceptabil pentru un preşedinte”, folosind această funcţie şi instituţiile pentru a o susţine pe Elena Udrea.

”Când eu voi fi preşedinte, veţi vedea că ceea ce vedeţi în ultimele zile la Traian Băsescu poate fi schimbat”, a afirmat Victor Ponta.

Întrebat dacă este ceva adevărat din ceea ce a afirmat luni seară preşedintele Băsescu, premierul a afirmat:”Sunt numai minciuni”. sursa digi24.ro

Leave a Reply