Antlers: Scott Cooper și Guillermo del Torro convoacă un monstru

Produs de Guillermo del Torro si realizat de catre Scott Cooper, Antlers este un film horror care reia o legenda celebra. O calatorie in inima unui orasel american izolat, marcata de o teribila tragedie familiala si de aparitia unei creaturi terifiante…

Antlers: promisiuni frumoase

Pe hartie, asocierea dintre realizatorul Scott Cooper si producatorul Guillermo del Torro pentru filmul Antlers ne intriga. Pe de o parte, primul a semnat numeroase drame, impresionante si are obiceiul de a se opri asupra unor personaje dezabuzate cum a facut in filmul Crazy Heart spre exemplu. Cat despre Guillermo del Torro, acesta este cunoscut pentru aporturile sale pentru genul horror.

O familie macinata de Rau

Actiunea filmului se deruleaza intr-un orasel din Oregon. In timp ce produc metanfetamina intr-un laborator amenajat intr-o mina abandonata, doi barbati sunt atacati in mod violent de o creatura invizibila. Creatura reuseste sa puna stapanire pe fiul unuia din barbati. Trei saptamani mai tarziu, Julia Meadows, este din ce in ce mai ingrijorata din cauza ca elevul sau se comporta ciudat, banuieste ca este victima unui abuz. Nu isi imagineaza ca baiatul se ocupa in secret de fratele sau mai mic Aiden si de tatal sau Frank, victimele unor transformari ingrijoratoare, de la incidentul ce a avut loc in mina. In paralel, seriful Paul Meadows, fratele invatatoarei, gaseste un corp sfasaiat in padure.

Un pamant ucigas

Inspirat dintr-o celebra legenda amerindiana pe care nu o vom dezvalui pentru a nu strica surpriza, blestemul abatut asupra familiei Weaver ne scufunda intr-o atmosfera sumbra si grea. In ciuda numeroaselor scene brutale in care apare o creatura terifianta, Antlers nu prea mai reuseste sa ne surprinda cu alte scene. Filmul Antlers este disponibil la cinema inca din data de 17 noiembrie. Chiar daca nu este un film excelent, merita sa fie vizionat de fanii genului horror.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *