Binge-Watching: 6 Mini-seriale Netflix pe care le vei adora

Cu formatul lor scurt si foarte usor binge – watchable, mini serialele, participa fara doar si poate la succesul Netflix. Care sunt deci cele mai bune seriale scurte de privit pe platforma?

Maid. Eclipsat de Squid Game, serialul Maid are si el o multime de elogii de la public. Este inspirat de romanul autobiografic al lui Stephanie Land, care ne arata cotidianul dificil al lui Alex, o tanara mama care a trebuit sa paraseasca un partener violent.

Squid Game. Este serialul de care vorbeste toata lumea la ora actuala. Este un success Mondial, un fel de Hunger Games pentru adulti cu un plus de Ancheta politista. Un must see care te va tine cu sufletul la gura pana la final.

Chestnut Man. Un serial care te va duce pana in Danemarca, pentru a admira cele mai frumoase peisaje, dar si pentru a Ancheta o serie de crime mai macabre. Crime, care au un lucru in comun- o ciudata papusa maro din castane se afla in apropiere de cadavre.

When They See Us. Netfix adora serialele inspirate din fapte reale. De aceasta data, difuzeaza un serial dramatic si revoltator care relateaza povestea a cinci tineri afro-americani acuzati pe nedrept de viol.

Gone For Good. Este un serial Francez, adaptarea operei cu acelasi nume a lui Harlan Coben. Guillaume a trecut printr-un eveniment traumatizant deoarece fratele sau si prima sa iubire au murit din cauza unei teribile drame. Cand crede ca totul a trecut, trece din nou prin evenimente similare.

The Serpent. Este un serial politist inspirat dintr-o poveste adevarata, cea a unui escroc, care s-a dat drept un bijutier si care calatoreste cu partenera sa in Thailanda, Nepal sau India. Aici comit numeroase crime si asasineaza o multime de turisti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *