Cele mai bune filme Netflix de Crăciun la care să te uiți

Odata ce sarbatorile de sfarsit de an se apropie, apare si nevoia de a ne uita la cat mai multe filme care ne prezinta magia Craciunului. Cat ai zice peste deci, trebuie sa iei o pijama foarte moale, sa iti pregatesti un ceai cald sau o ciocolata fierbinte si sa te uiti pe Netflix.

Cronicile Craciunului. Cu Kurt Russell in pielea lui Mos Craciun, acest film ne spune povestea lui Kate si Teddy, o sora si un frate care se decid sa il filmeze pe acesta atunci cand strecoara cadourile sub brad. Dar aceasta intalnire magica se va transforma foarte repede intr-o catastrofa atunci cand Mos Craciun este victima unui accident de sanie.

The Princess Switch. Are toate ingredientele unui film foarte bun de Craciun- un cadru feeric, dulciuri, un strop de magie si o poveste de iubire imposibila. Este un lung metraj care spune povestea unei patisere care se trezeste ca are o sosie, o printesa. Cele doua decid deci sa isi schimbe rolurile pentru cateva zile.

Grinch. La Whoville, Craciunul este sarbatorit de toti locuitorii, dar in acest an risca sa fie stricata de catre Grinch care se decide sa se razbune pe dusmanii sai inlocuindu-l pe Mosul.

Holidate. Daca sarbatorile de sfarsit de an sunt cel mai adesea sinonime cu bucurie, veselie, nu este mereu cazul pentru cei care sunt celibatari. Satui de intalniri ratate si de mese plictisitoare in familie, Sloane si Jackson organizeaza un Holidate- adica vor petrece fiecare sarbatoare impreuna.

The Holiday. Din cauza unei deceptii amoroase, Amanda si Iris fac schimb de case in timpul sarbatorilor de sfarsit de an. Scopul- sa petreaca un sejur departe de barbati pentru a se relaxa si regasi. Dar, vacantele lor de Craciun vor fi perturbate…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *