Cele mai bune filme pentru pasionații de dans

Cu siguranta nu ai mai pus nici tu piciorul de o eternitate pe ringul de dans. Nu-i asa? Si, cu toate acestea, dansul vine cu numeroase beneficii asupra corpului si spiritului. De aceea, in acest articol am regrupat o lista a celor mai bune filme ce au in centru tema dansului.

Sexy Dance (2006)
Pe langa faptul ca spune povestea de iubire dintre Jenna Dewan si Channing Tatum, filmul are in centru povestea unui tanar tulburat care ajuta o dansatoare de balet debutanta sa adauge putin hip-hop in viata sa.

Black Swan (2010)
In acest film, Natalie Portman interpreteaza rolul unei tinere care incearca cu disperare sa obtina primul rol in productia Lacul Lebedelor. Pentru acest rol, actrita a fost nevoita sa faca eforturi extraordinare.

Dirty Dancing (1987)
Bineinteles, acest film nu are cum sa lipseasca de pe aceasta lista. O regasim pe Bebe care va trai o poveste de dragoste ireala cu un profesor de dans in timpul unei vacante. Nu avem cum sa uitam aceasta superba poveste de dragoste.

Save the Last Dance (2001)
Indiferent de parerea ta cu privire la talentul in materie de hip-hop al Juliei Stiles, acest film ramane un film clasic. Actrita interpreteaza rolul unei tinere care se muta in Chicago si incearca tot felul de stiluri de dans inainte de a-l gasi pe cel potrivit.

Honey (2003)
In acest film Jessica Alba interpreteaza rolul principal, cel al unei tinere care viseaza sa devina coregraf. In film mai joaca cunoscuta Missy Elliott, un motiv suficient pentru a-l revedea.

Dance With Me (2006)
Antonio Banderas joaca rolul unui dansator profesionist in Dance With Me, devenit profesor la o scoala publica, al carui elevi habar nu au ce inseamna jocul de societate. Si, bineinteles, amestecul de hip-hop cu dansul clasic este prezent. Antonio Banderas este excelent in rolul profesorului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *