Paraiso, un nou serial captivant pe Netflix

Paraiso, un nou serial captivant Netflix intre Dark si Stranger Things, inspirat de fapte reale

Totul incepe cu disparitia a trei adolescente Apoi, totul devine din ce in ce mai sumbru si mai supranatural….

Aparut fara a face prea mult zgomot in catalogul MyCanal, Paraiso este cel mai bun serial spaniol al momentului.

Este un thriller fantastic, care ne duce intr-un mic oras de pe coasta spaniola, in anul 1992, unde in vara, trei fete dispar in mod misterios, dupa ce au petrecut la discoteca locala, Paraiso. Fratele cel mic al uneia dintre el, Javi, decide sa faca propria sa ancheta pentru a descoperi ce ce se intampla cu sora sa.

Dar, se pare ca nimeni nu a vazut nimic si nimeni nu isi poate explica cum cele trei prietene au putut sa se volatilizeze fara sa lase vreo urma. Si mai rau, nu este prima data cand au loc disparitii in sat. Si numeroase familii cauta cu disperare raspunsuri.

Intriga are numeroase rasturnari de situatii pe baza de fenomene supranaturale, culturi religioase si morti neexplicate care ar putea sa fie legate intre ele intr-o maniera neasteptata.

Javi, prietenii sai, tatal sau si o politista debutanta descopera putin cate putin ca oraselul lor are o multime de secrete ascunse si de personaje mai sumbre. Orasul pare sa fie un fel de portal intre doua lumi, cel al mortilor si al viilor. Exista mai multe cazuri de disparitie a copiilor, la fel ca si in Dark si anchetele sunt cu atat mai complicate cu cat au loc intr-o epoca in care Internetul si smartphone-urile nu exista, la fel ca si in Stranger Things.

Dar, Paraiso are si propria sa doza de supranatural si de paranormal si nu incearca sa copieze cele doua seriale. Este un serial plin de nostalgie care ne prezinta si muzica anilor 1990 si care este inspirat de ancheta crimelor Alcasser.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *